Haberler

bigu

Bigu Magazin İlk Sayımız Yayında!

  Aşağıdaki resme tıklayarak dergimize ulaşabilirsiniz.  

Screenshot_2

Birleşik Gümrük Müşavirliği ISO 22301:2012 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazanarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İş Sürekliliği teknolojik anlamda gelişmişliğimizin en önemli ölçülerinden biridir. Şirketimiz tüm paydaşlarına kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmak...

Kalder Belgesi-X

Sürdürülebilir iş, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesine yön gösteren, dönüşüme liderlik eden bir şirket olarak bizde artık KalDer üyesiyiz.

Kuruluşumuz içinde kaliteyi odak alan , kuruluşumuzun bütün üyelerinin katılımına dayanan , müşteri memnuniyeti yoluyla uzun vadeli...

KASTAS-YYS-X

Birlikte yoğun ve verimli bir danışmanlık sürecinden sonra değerli iş ortağımız Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri A.Ş. firmasının Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü Belgesini kazanmasının gururunu yaşıyoruz.

Birlikte yoğun ve verimli bir danışmanlık sürecinden sonra değerli iş ortağımız Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri A.Ş. firmasının Yetkilendirilmiş...

ISO 10002.2014-X

ISO 10002: 2014 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetim Sistemi belgesini eklemenin gururunu yaşıyoruz

Birleşik Gümrük Müşavirliği olarak faaliyetlerimize başladığımız ilk günden itibaren, müşterilerimizin beklentilerini doğru algılayıp bu beklentileri yüksek kaliteli...

Birleşik Gümrük Müşavirliği ISO 37001:2016 Yolsuzlukla Mücadele Yönetim Sistemi Belgesi ile Etik İş Kültürü Standartlarını Güçlendiriyor

Gümrük müşavirleri; yaptıkları işlemler için kanun önünde adlarına işlem yaptıkları iş ortakları gibi sorumludur. Bunun bir sonucu olarak, gümrük müşavirliği firmaları ceza ve sair yükümlülüklerden sakınmak amacıyla iş ortaklarının verdiği bilgilerin güvenilirliğinde çok dikkatli olmak zorundadırlar.   Çok küçük hatalar bile, firma ve temsilcisine ağır cezalar getirecek karmaşık gümrük problemleri haline dönüşebilir.

Hataları önleyecek sağlam bir kurumsal yapı ve bunu destekleyecek güçlü bir bilişim alt yapısı olmaksızın, tam bir başarı mümkün değildir.  Birleşik Gümrük Müşavirliği, hizmetlerinin hata ve risk ortamından uzak olması için gerekli tüm yatırımları yapmaktadır.

Bir şirketin bir bütün olarak doğruluğu, o şirketin tüm fonksiyonlarının etik ilke ve kurallara uygunluğu ile sağlanabilir. Yüksek rekabet ortamında, sosyal güvenlik, vergi, iş güvenliği ve işci sağlığı veya rekabet hukukuna uymayan şirketlere rastlamak bir sürpriz değildir.  Ancak Birleşik Gümrük Müşavirliği, rekabet avantajını bu alanların tümünde her zaman kurallara uyumlu ve aynı zamanda finansal açıdan istikrarlı bir şirket olmakta bulmaktadır. Şirketimiz, iç denetim sisteminin yanı sıra bağımsız denetim şirketleri ve iş ortakları tarafından yapılan denetimlere de tabidir.

Bugün ise tüm emeklerimizi taçlandıracak TS ISO 37001:2016 Yolsuzlukla Mücadele Yönetim Sistemi Belgemizin çalışmalarına başlamanın sevincini yaşıyoruz.

Bu standardı benimseyen ve belgeleyecek olan şirketimize duyduğunuz güven ve iş birliğiniz için teşekkürlerimizi sunarız.

Hakan KÖKÇÜ

Yönetim Kurulu Başkanı

ISO 37001.2016-XXX